субота, 7. октобар 2023.

,,Заједно и безбедно кроз детињство" - пројекат Министарства просвете и Министарства унутрашњих послова у сарадњи са представницима Тима за заштиту ученика

        У периоду од 18.9. до 20.9. 2023. г. у нашој школи је реализован пројекат ,,Заједно и безбедно кроз детињство" за ученике првог, петог и седмог разреда. Реализатори пројекта су Министарство просвете и Министарство унутрашњих послова у сарадњи са представницима Тима за заштиту ученика. За ученике млађих разреда, реализоване су две радионице у трајању од 45 минута на теме "Безбедност деце у саобраћају" и "Безбедност деце у ванредним ситуацијама". Било је присутно 45 ученика првог и другог разреда из матичне школе, као и из свих истурених одељења. 

       За ученике петог и седмог разреда, реализована је радионица у трајању од 90 минута на тему "Превенција вршњачког насиља у стварном и виртуалном окружењу.". У реализацији интерактивних предавања, користио се квиз "Kahoot" и рад у групама. Пројекат је реализован са укупно 33 ученика петог и седмог разреда. Исте радионице реализоваће се током другог полугодишта са ученицима трећег, четвртог, шестог и осмог разреда.






















Нема коментара:

Постави коментар