петак, 14. јун 2024.

ДОЧЕК БУДУЋИХ ПЕТАКА

 У среду, 5. јуна 2024. године, у матичној школи је одржано дружење и упознавање четвртака свих издвојених одељења са предметима и наставницима који их очекују у петом разреду. За ову активност задужење да координирају децом и сменом наставника су добиле наставнице Наташа и Миљана. Будући петаци су срдачно дочекани и смештени у учионицу садашњег 5/1.

1.и 2.час-руски језик: кроз језик, културу и традицију Русије заједно са будућим петацима инспиративно и лепо дружење















3.час -српски језик: ученици су у неколико реченица писмено представили себе:шта воле, шта раде у слободно време, да ли имају хоби, шта их усрећује ... Направљен је заједнички пано са њиховим порукама и сликама


                                          

                      

                                                              




4.час-математика:израда папирних наруквица са именима у облику геометријских фигура и њихово декорисање стикерима са бројевима;играње онлине математичке игре "Математика кроз игру".

5.час-историја:разговор о предмету, шта изучава, како се живело у прошлости а како данас; прављење ленте времена и писање важних датума на њима:

6.час-биологија:прелистали уџбеник за 5.р.гледали препарате под микроскопом и модел ћелије.

7.час-физичко васпитање:упознавање са планом и програмом предмета физичко и здравствено васпитање уз фудмал,кошарку ,одбојку.


                                  


                                    



                                    


                                      


    





Нема коментара:

Постави коментар